Posted on

Vese kaj je pomembno za poslovanje vašega podjetja? Dobro oglaševanje ter Citylight plakati MAGMA MEDIA. Bi radi povečali svojo prepoznavnost in oglaševanje na najbolj obiskanih javnih mestih s privlačnim in opaznim načinom oglaševanja? Podjetje MAGMA vam ponuja tisk Citylight plakata po odlični ceni in sicer 19 € + ddv na kos. Ekipa podjetja iz vaše vizije kreira idejo, oblikuje ter postavi. Z končnim izdelkov vam je zagotovljeno zadovoljstvo.

Izbira je popolnoma vaša! Najverjetneje razmišljate kaj je mišljeno s tem. Sami izbirate slog, velikost pisave, samo velikost, barve ter lokacijo postavitve. Ob koncu izdelave sledi tudi montaža. Namesto vas  za vse poskrbi ekipa MAAGMA vi pa si ne rabite delati sivih las z zapletenimi procesi kreiranja in podobno.

Kakšne prednosti prinašajo Citylight plakati? Zagotovljene so vam najboljše lokacije, ki jih dnevno prečka veliko ljudi. Prav tako so plakati opazni ves čas. Svetijo v svojih barvah od večera ter do jutranjih ur, podnevi pa so prav tako čudoviti ter zelo vpadljivi.

Prav tako se podjetje ukvarja s še več različnimi storitvami kot so billboardi, digitalni marketing, reklamne table, letaki, plakati, majice, nalepke, zloženke, koledarji, vabila, transparenti, nalepke za avto, grafično oblikovanje ter seveda Citylight plakati.

Zakaj izbrati MAGMA MEDIA? Podjetje s svojo konkurenco na trgu tekmuje s prijaznostjo, široko ponudbo, kvaliteto, fleksibilnostjo ter hitrim in seveda cenovno ugodnim delom. Vedno so vam na voljo ter pripravljeni odgovoriti na kakršna koli vprašanja imate.

Ste zainteresirani? Na spletni strani Magma Media si lahko pogledate ter preberete še več ter vse kar potrebujete vedeti pred izdelavo Citylight plakatov,  vse pa vam lahko pove tudi ekipa Magma, ki vam je vedno na voljo. Pošljite povpraševanje ter si zagotovite ugodne ter kvalitetne plakate izdelane totalno po vaših željah.