Posted on

Pisalne mize za vašo pisarno lahko olajšajo vaš delovni dan, napačne pa vas lahko onesrečijo. Ko pride čas za zamenjavo pisarniške mize, kupite kvalitetne mize pri Integri in upoštevajte pomembne točke pri izbiri najboljše delovne mize za vaše potrebe. Ali bo miza, ki jo nameravate kupiti, ustrezala vašemu delovnemu slogu in vašim delovnim potrebam? Se bo njegova velikost dobro ujemala s parametri in omejitvami vaše pisarne ali delovnega prostora? Ali lahko površina mize prenese vsakodnevne zahteve vašega delovnega mesta in delovnega okolja? To je le nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri pisalne mize. In to zato, ker lahko prava miza neizmerno pomaga pri opravljanju delovnih nalog ali učenju na udoben, ergonomičen in produktiven način.

 pisalne mize

Preden kupite pisalne mize ugotovite, kako jih boste uporabljali. Če večinoma delate z računalnikom, izberite mizo ali delovno postajo, posebej zasnovano za uporabo z računalnikom. Če uporabljate osebni računalnik, se prepričajte, da ima miza prostor ali predal zanj pod njo. Poiščite vgrajene luknje za ožičenje ali kanale za električne povezave, to omogoča varen način, da vam kabli ne bodo na poti.

Če delate večinoma s papirji, potem izberite pisalne mize ali delovno postajo, ki bo imela čim bolj prostorno površino, da boste lahko sprejeli te preglednice, zajetne knjige ali kupe pomembnih papirjev. Morda boste želeli razmisliti tudi o pisalni mizi s policami in predali ali z omaro nad glavo. Če imate kombinacijo dela z računalnikom, papirologiji in dosti sestankov, potem razmislite o postavitvi mize v obliki črke L, da omogočite prostor za delo in srečanja. Če finance ali prostor dopuščajo, bo model v obliki črke U zagotovil še več prostora in poskrbel za impresivno predstavitev za stranke ali goste.

Če hočete imeti domačo delovno mizo, potem razmislite o računalniški omari, če želite skriti službeni nered v vašem domu. Pisalne mize v obliki črke L so pogosto dobra rešitev in se prilegajo, ko mora vaša delovna miza deliti prostor v z drugimi sobi. Če imate malo prostora, pa izberite kompaktno računalniško mizo ali mobilni voziček za računalnik.