Posted on

Zelo uspešno se razvija Fakulteta za podjetništvo, ki pa je nastala  v sklopu Katoliškega inštituta v Ljubljani. Na fakulteto za podjetništvo se lahko vpišejo mladi in pa vsekakor ambiciozni študentje, kjer se bodo naučili veliko o podjetništvu od vsekakor najboljših profesorjev in predavateljev. Od njih bodo prijeli ogromno koristnega znanja za svojo poslovno pot, ki pa jo lahko začnejo že kar hitro. Fakulteta za podjetništvo je zelo dobra izbira, o njej pa si lahko preberete na spletni strani katoliškega inštituta. Tam boste izvedeli vse potrebne informacije glede vpisa in celotnega študija na fakulteti za podjetništvo.

fakulteta za podjetništvo

Fakulteta za podjetništvo je ena izmed prvih fakultet, ki so nastale v celotnem sklopu Katoliškega inštituta, te pa se bodo razvile v Katoliško univerzo v Ljubljani.  Vse te fakultete pa so zasnovane na principu Bolonjskega študija. Če se odločite za fakulteto za podjetništvo, boste potem lahko študij nadaljevali kjerkoli po Evropi, kar pa je vsekakor izjemna priložnost. Dodiplomski študij na fakulteti za podjetništvo traja tako kot drugod 3 leta, po pridobljeni diplomi pa se lahko seveda študentje vpišejo še na dodatni magisterij, ta pa traja dve leti. Kaj pa izmenjave? Izmenjave so možne preko sistema Erasmus, to pa jim Fakulteta za podjetništvo nedvomno ponuja. Študentje se lahko poslužujejo tudi preko izmenjav med vsemi katoliškimi univerzami z vsega sveta, kar pa je vsekakor fascinantno.

Fakulteta za podjetništvo vsem študentom nudi krasna potovanja, izmenjave in seveda ogromno znanja le najboljših profesorjev, izmenjave in pa razni programi ter  delavnice pa bodo študentom odprle mnogo novih poti v svet podjetništva, kar pa jim lahko omogoči tudi začetek nove podjetniške poti. Tako si veliko študentov ustvari svojo osebno znamko in že med študijem začnejo svojo podjetniško pot.  Svoje možnosti vpisa za ta študij na fakulteto za podjetništvo preverite na njihovi spletni strani, vpisati pa se vsekakor ni greh, kajti pridobili boste veliko znanja.