Posted on

Dr. Mojca Sever je po poklicu specialistični dermatolog,  zaposlena pa je v Bolnišnici Celje. Ker je njen poklicu dermatološki, redno deluje na dermatološkem oddelku, v ambulanti pa deluje kot splošna dermatologinja, aktivna pa tudi v flebološki, otroški, ter alergološki ambulanti. Če vas zanima več o tem, kaj počne dermatolog, obiščite https://estetika-omnia.si/dermatolog/.

Odlikujejo jo tudi po njenih ožjih področjih, ki so zgodnje odkrivanje raka, pa tudi alergološka testiranja, ki so vbodno in epikutano testiranje. Njen študij se je začel na Medicinski fakulteti v Ljubljani, nato pa se je odločila za  specializacijo dermatologije, ki jo je opravila v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor in Ljubljani. Bila pa je tudi na raznih tečajih in usposabljanjih v Budimpešti, Zagrebu in Amsterdamu. 2015 je pridobila Hornstein-ovo štipendijo, ki dokazuje njeno veliko znanje. Čez nekaj mesecev, pa je specialistični izpit opravila z pohvalo. Sedaj pa pripravlja različna predavanja in izobraževanja, kot za zdravnike, kot za farmacevte, bolnike, itd.

dermatolog

V Estetiki Omnia, vam nudijo celovite obravnave. Pacienti se za njih izbirajo zaradi zdravstvenih in lepotnih sprememb, s katerimi želijo za svoje telo le najboljše. Njihova ponudba se je razširila na zdravljenje in lepotne posege, vašega največjega organa, ki je koža. Dermatolog bo pozoren na to, da se bo pacient pri njih dobro počutil, ekipa pa bo poskrbela, da bo vaš zdravniški odnos zaupen. Večina ljudi svoj obraz gleda v ogledalo in hitro ugotovi, da se je spremenil. Hitro se lahko na obrazu pojavijo majhne gube, manjši izpuščaji, pa tudi nov siv las. Seveda ko se dve osebi srečata, je njun prvi stik očesni, zato pa obrazu namenijo največ pozornosti. A pozornost je treba posvetiti tudi drugim delom telesa, ker se lahko znamenja hitro spreminjajo, predvsem sedaj ko nase nanašamo polno kemičnih sredstev. Zato vam lahko v Estetiki Omnia pri tem pomagajo. Dermatolog vam bo svetoval o pregledu in storitvah, ki vam jih lahko nudijo.