Posted on

Iščete zasebno glasbeno šole kamor boste lahko vpisali vašega otroka, da bo dobil vrhunsko glasbeno izobraževanje? Če živite v Ljubljani ali v okolici mesta vam predlagam, da se oglasite v Glasbenem centru Willems, ki je zasebna glasbena šola, znana po tem, da nudi kakovostno glasbeno izobrazbo tako za otroke, kot tudi za odrasle osebe.

Willems (http://willems.si) je zasebna glasbena šola, ki deluje po načelih slovitega glasbenega pedagoga Edgarja Willemsa in se zato po njem tudi imenuje. V šolo prihajajo tako otroci kot tudi nekateri odrasli, ki želijo pridobiti glasbeno izobrazbo.

Kot vsaka kvalitetna šola tudi tudi šola Willems ni enostavna in je potrebno vložiti kar nekaj truda, da osvojimo vse potrebno znanje. Vendar imajo na šoli kvalitetne učitelje, ki se svojim učencem res posvetijo in jih priskočijo na pomoč, ko jim kaj ne gre. Dokler bo učenec izkazal iskren interes in se želel snovi naučiti, mu bodo učitelji pri tem pomagali in skupaj bodo snov zagotovo osvojili.

Zasebna glasbena šola

Ker je šola del Mednarodne federacije Willems organizirajo veliko med šolskih povezovanj, kjer sodelujejo s tujimi pedagogi in glasbeniki, prav tako pa se udeležujejo kongresov po celotni Evropi, kjer lahko učenci sodelujejo s svojimi vrstniki iz celotne Evrope.

Če želite lahko tudi spoznate mlade glasbenike iz njihove šole in se prepričate, da ta zasebna glasbena šola nudi res kakovostno izobrazbo, ki bo vašega otroka primerno glasbeno izobrazila in se mu bo pomagala razviti glasbeni čut ter ga pripravila za nadaljnje glasbeno izobraževanje, če se bo otrok zanj odločil.

Ker je Willems zasebna glasbena šola je seveda potrebno plačati šolnino, vendar ta ni previsoka, tako da si jo povprečni starši lahko privoščijo. Poleg tega pa vam glasbena šola ponuja 50 odstotni popust na vsakega drugega in nadaljnjega otroka iz iste družine, če ga vpišite na glasbeno šolo. To pomeni, da je glasbeno izobraževanje res dostopno in je dobra ideja, da ga sovjemu otroku omogočite. Učimo se sicer lahko celo življenje, vendar je veliko lažje to početi v obdobju otroštva, ki je prav namenjeno učenju.