Posted on

V podjetju Magma Media vam je na voljo tiskanje jumbo plakatov, ki bodo celemu svetu povedali, kje vas najdejo in s čim se vaše podjetje ukvarja. Zakaj so jumbo plakati prava izbira za vas? Preprosto zato, ker so dobro vidni, saj so postavljeni na najbolj vidne točke ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih, kjer pritegujejo veliko pozornosti vseh, ki čakajo v kolonah ali se samo peljejo mimo. Njihova velika prednost je tudi, da, ko so enkrat postavljeni, svojo nalogo opravljajo sami, vam ni treba storiti prav ničesar več. Super, kajne?

tisk plakatov

Tisk plakatov v 24 urah

V podjetju vam omogočajo, da od naročila do končne izvedbe želenega plakata ne mine več kot 24 ur. Vi preprosto oddate naročilo kar prek spleta ali jim pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo s ponudbo. Na tem mestu omenimo še njihovo posebno ponudbo, ko je tisk plakatov možen že za 0,40€/ kos v 24 urah. V podjetju lahko naročite le tisk plakatov, lahko pa poskrbijo tudi za montažo natisnjenih plakatov, na različnih lokacijah po Sloveniji. Ker je njihova mreža lokacij raznolika in pokriva različna območja, lahko, če se vam to seveda zdi smiselno, po poteku določenega časa na eni lokaciji, jumbo plakat tudi premaknete na drugo lokacijo. Tako boste na svoje podjetje in izdelke opozorili še več različnih ljudi.

Zakaj izbrati tisk plakatov?

Preprosto zato, ker bo najboljši (jumbo) plakat ujel pozornost v le nekaj sekundah. Zavedajte se, da nima smisla, da je poln nepotrebnega besedila: z jedrnatim sloganom, estetsko in privlačno celovito grafično podobo in dobro izpeljanimi kontrastnimi učinki se lahko vtisne v spomin vsakomur, ki ga vidi le enkrat. Za vse tiste, ki pa se bodo mimo vašega jumbo plakata peljali vsak dan, pa lahko plakat pomeni opomnik na vaš izdelek, ki se lahko hitro usidra v njihov spomin.