Posted on

Ste ravno odprli svoje podjetje ali dejavnost in ne veste, kako o tem čim bolj učinkovito obvestiti potencialne stranke? Kliknite na https://tisk24.com/digitalni-tisk/vizitke/ in naročite svoje vizitke še danes! Gre namreč za enega izmed najboljših in najenostavnejših načinov oglaševanja. Vizitke so vedno v modi, saj jih imate lahko ves čas pri sebi in jih delite ljudem. Tako bo vaša promocija stekla in kmalu boste imeli nove stranke.


Oblikovanje vizitk ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled. Če želimo, da so te učinkovite, je treba njihovi izdelavi nameniti kar nekaj pozornosti in časa. Ker gre za majhne zadeve, morate dobro premisliti, kaj dati gor in česa ne, ter kakšen naj bo njen vizualni izgled. Nanjo morate obvezno dati vaše kontaktne podatke, torej ime, priimek, naslov podjetja, povezavo do spletne stran in podobno. Razmisliti morate tudi, kako bodo vizitke izgledale – kakšne barve bodo, kaj bodo še imele gor itd. Vizitka je zelo pomemben element pri vaše poslovanju, zato poskrbite, da bo kar se da dobro oblikovana. Z vizitkami namreč predstavljate svoje podjetje. Delite jih na poslovnih dogodkih in kosilih, na raznih prireditvah in promocijskih dejavnostih … Ko stranka pride do vas, ji seveda najprej v živo razložite, kaj ponujate, potem pa ji obvezno dajte še vizitko, da vas bo kasneje lahko kontaktirala. Redkokdo se namreč v prvem trenutku odloči, da bo nekaj kupil, čez čas pa se na to spomni in vas morda pokliče. Super je, če na vizitko dodate še QR kodo do vaše spletne strani, saj si lahko tako potencialna stranka pogleda, kaj vse ponujate in s tem obstaja večja verjetnost, da bo kupila več kot le en izdelek. Seveda pa morajo biti izdelki kvalitetni.


Oblikovanje vizitk je nujen del poslovnega načrta. Z vizitkami predstavljate svoje podjetje in dejavnosti, zato poskrbite, da bodo te lepo oblikovane in da bodo imele vse potrebne informacije.