Posted on

Ogrlice se okoli vratu nosi že tisočletja, kar pomeni, da se te z leti spreminjajo in tako odražajo čas v katerem se jih nosi. Najpogosteje verižice sestavljajo različne kovine in kamni ter tudi kristali, kar pa morda ne bo več dolgo v modi. Lesene verižice so nenavadne verižice tega stoletja, ki vas bodo postavile v ospredje.

lesene verizice

Sodobni časi zahtevajo sodobne rešitve in kaj je boljšega kot vsestranska uporaba lesa. Les lahko najdemo povsod in je zmožen zamenjati številne stvari za katere si bi mislili, da to ni mogoče. Prav zato so lesene verižice iz dneva v dan bolj popularne. Razlog za to je, da lahko te zaradi preproste in natančne obdelave lesa, pridejo v mnogih različnih, kompleksnih in zanimivih oblikah. Prav tako so lesene verižice narejene iz naravnega materiala kar bo vsem okoli vas povedalo, da vam je mar za okolje. Danes, v dneh globalnega segrevanja, so nepogrešljive dodatek za vsako sodobno žensko in popolno dopolnijo katerokoli garderobo si boste izbrali, pa naj bo to vsakodnevno nošenje ali pa posebna priložnost. Lesene verižice imajo dodelan dizajn ter so izjemno lahke, kar pomeni, da vas med nošenjem ne bodo motile in ovirale. Narejene so lahko iz številnih vrst lesa, katerega lasersko obrežejo ter nato natančno ročno pobrusijo. Za piko na i se jih še naolji z naravnim organskim oljem kar jih dodatno zaščiti in naredi še lepše. Lesene verižice lahko prav tako brez težav kombinirate z lesenimi uhani ali prstani, za moške pa se najdejo tudi različni leseni metuljčki.

Celoten postopek izdelave takih verižic je zelo okoljsko ozaveščen, vse od celotnega kosa lesa do končnega izdelka in pakiranja. Vse lesene verižice pridejo zapakirane v lični in okolju prijazni škatlici, ki je narejena iz 100% recikliranega papirja, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti kaj narediti s pakiranjem.