Posted on

Dandanes poznamo tudi nadomestke za izgubljene zobe. Teh je res veliko, bo se pa zobozdravnik glede na vaše stanje odločil kateri nadomestek je najboljši. So pa tukaj tako imenovani implantati. To so v bistvu le nadomestki zobne korenine, na katere pa lahko potem še naredijo nadomestek zoba. Res super implantate pa dobite v Luxdental zobozdravstvenem centru. Tukaj delajo odlični zobozdravniki, ki se vsakemu pacientu res posvetijo.

implantati

Implantati so super nadomestki vaše izgubljene zobne korenine. Vemo pa, da se izguba zob lahko zgodi res hitro in ta občutek ni prijeten. Veliko ljudi zaradi ravno tega začne skrivati svoj nasmeh in pa hkrati tudi začnejo izgubljati na samozavesti, ki so jo pa prej imeli. Danes je pa že vse napredovalo in v bistvu je tako tudi napredovalo zobozdravstvo, kjer so naredili veliko nadomestkov izgubljenih zob. Temu se v bistvu reče protetika oziroma zobna protetika. Sem pa spada tudi implantat oziroma nadomestek zobne korenine. Implantate dobiva vedno več ljudi, ki so z njimi tudi zadovoljni. Vam jih res priporočam. Implantati so tudi narejeni iz takšnih materialov, ki ne povzročajo alergijskih reakcij, kar je po mojem mnenju res super. Moram pa še povedati, da vam jih vstavljajo pod lokalno anestezijo, tako da ne rabite skrbeti, da bi kaj čutili oziroma, da vas bi bolelo.

Implantati so res super kot nadomestek korenine vašega zoba. Da pa ne pozabim na to, da pa vsi niste primerni kandidati, da vam jih sploh vstavijo. Če bodo videli, da vaša ustna higiena ni dobra ali na primer, da imate vnetje dlesni, vas bodo zavrnili kot kandidata, ki bi mu vstavili implantat. Zato imejte dobro higieno zob, s tem tudi preprečite vnetje dlesni. Boste pa videli, da boste s implantati zadovoljni in vam ne bo žal, da ste se odločili za njih. So pa drugače za plačati, cene se razlikujejo od ambulant.